Herkese merhabalar ,
Bugün daha önce duymadığınız bir şey hakkında yazma kararı aldık. Sushi Sandviç. Öyle şey mi olur yaa dediğinizi duyar gibiyim size cevabım neden olmasın. Mutfakta kombinasyonlar sonsuzdur.
Bugün daha önce duymadığınız bir şey hakkında yazma kararı aldık. Sushi Sandviç. Öyle şey mi olur yaa dediğinizi duyar gibiyim size cevabım neden olmasın. Mutfakta kombinasyonlar sonsuzdur.
Sushi burgerleri veya sushi sandviçleri olarak da bilinen
Onigirazu, sushi'nin tadını çıkarmanın en harika yoludur. Oldukça sağlıklı olan
Onigirazu ,sadece 10 malzeme kullanarak hem hazırlaması kolay hem de yemekten
önce yenilebilecek bir aperatiftir. Unutmayın ki avokado, jak meyvesi , tatlı
ve ekşi tempeh harika vegan suşi dolgularıdır.
Her yemekte olduğu gibi önce gerekli malzemeleri hazır
edelim.
Malzemeler:
-
4 Yaprak nori
-
3 su bardağı oda sıcaklığına soğutulmuş pişmiş
sushi pirinci.
-
3 yemek kaşığı pirinç sirkesi.
-
1 blok tofu.
-
1 adet orta boy havuç.
-
1 adet küçük salatalık.
-
1 adet kırmızı biber.
-
Dilimlenmiş yeşil soğan.
Evett malzemelerimiz hazır olduğuna göre şimdi Onigirazu’muzu
hazırlamaya geçebiliriz.
1.
Sushi pirincini pirinç paketinin üzerinde
bulunan talimatlara göre pişirin. Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra oda
sıcaklığında soğumaya bırakın. Pirinç soğuduktan sonra pirinç sirkesini
pirincin üzerine ekleyerek iyice karıştırın.
2.
Tofunuzu çok kalın olmayacak ve pirincin üzerine
katmanlamak için küp küp kesiniz. Havuç, salatalık ve kırmızı biberi ince
şeritler halinde kesiniz.
3.
Şimdi suşi pirincinin üzerine tofu, havuç,
salatalık ve kırmızı biberi pirincin
üzerini kaplayacak şekilde diziniz. Mümkün olduğunca sabit tutun ve katlamayı
kolaylaştırmak için her şeyi dikkatlice katmanlayın. Dilimlenmiş yeşil soğanı
ekleyin ve başka bir sushi pirinci tabakasıyla doldurun.
4.
Nori’nin ucu size bakacak şekilde elmas şeklinde
katlayınız. Bir fincan pişmiş pirincin yaklaşık 1 / 3'ünü ekleyin. Pirinci,
nori ile hizaladığınızdan emin olun, aksi takdirde Sushi sandviçi düzgün
katlanmaz.
5.
Nori'nin köşelerini katmanlı sushi malzemelerinin
üstüne katlayın, köşeler kapanana ve üst tarafa temas edene kadar yanlara doğru
katlayın. Sushi sandviçini ters çevirin ve ayarlamak için 5 dakika bekletin.
6.
Dolguları düzgün bir şekilde göstermek için
sandviçi yukarıdan aşağıya kesin. Susam, sriracha mayo ile süsleyin ve soya
sosu ile servis yapın.
Ve işte bittiii hazırlanması oldukça kolay
sandviçiniz hazır afiyetle yiyin.
Sevgi ve içtenlikle
In Sushi Sushi Kitchen any ingridients, style we want to apply for a sushi food ee can it depends on how you combine what you want to combine in sushi traditional main ingridients. You can find few Sushi Restaurants have this Sushi Sandwich in their Sushi Menu and they have their different ways on what ingridients they are using in their Sushi Sandwiches. I wanna share you a few ingridients for a Vegan Sushi Sandwich. Here are whats you can use depends on your taste or like and dislikes to use depends on your taste. Shreded Sauteed Shiitake Japanese Mushroom or any kind od mushroom in butter and soya suce, boiled carrot julien cut, Shreded Iceburg Lettuce. Half cook boiles Asparagus, Grilled Red Bell Pepper and Green Red Bell Peepe. Vegan Rokfor Cream Cheese.
YanıtlaSilThank you for sharing 🙏🙏
Sil